Dimplex WSI

Dimplex WI

De Dimplex WI serie is het assortiment water water warmtepompen van Dimplex. Deze water water warmtepompen onttrekken de warmte uit grondwater of oppervlaktewater. Universele toepassingen met vele mogelijkheden. Goede rendementen op voorwaarde dat het bronwater van goede kwaliteit is.

Vraag offerte Bekijk alle modellen
Stiebel Eltron WPW

Stiebel Eltron WPW

Stiebel Eltron WPW is de serie water water warmtepompen van Stiebel Eltron. Deze warmtepompen blinken uit door hun stille werking en hun hoge werkzekerheid. Verder bevatten deze warmtepompen een geïntegreerde warmtepompmanager. Ze zijn beschikbaar in vijf vermogensformaten.

Vraag offerte Bekijk alle modellen

Vaillant geoTHERM VWW

Vaillant GeoTHERM VWW

De Vaillant GeoTHERM VWW is de serie water water warmtepompen van Vaillant. In deze serie kan u kiezen uit water water warmtepompen met verschillende vermogens. Deze warmtepompen kunnen eventueel gecombineerd worden met de GeoSTOR warmtepompboiler voor de productie van sanitair warm water.

Vraag offerte Bekijk alle modellen
Viessmann Vitocal G

Vitocal G (water water)

Uit de Vitocal G serie, de grond water warmtepompen van Viessmann, kunnen zowel de 300-G als de 350-G ook worden ingezet als water water warmtepomp. In deze hoedanigheid kunnen deze warmtepompen een hoog rendement halen, met een COP van 6 en meer. Voorwaarde is wel dat het bronwater van goede kwaliteit is.

Vraag offerte Bekijk alle modellen
Weishaupt WWP W

Weishaupt WWP W

Weishaupt WWP W is de serie water water warmtepompen van Weishaupt. Deze water water warmtepompen van Weishaupt zijn extreem stil, en zijn beschikbaar tot een vermogen van 100 kW. Naast verwarming zorgen deze warmtepompen ook voor sanitair warm water.

Vraag offerte Bekijk alle modellen